Ultimele filme :

Stomp the Yard 2007 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Stomp the Yard 2007 (În ritm de step), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Stomp the Yard 2007 (În ritm de step), film online DVDRip, subtitrat în Română

DJ Williams (Columbus Short) este un tânăr din Los Angeles care, împreună cu fratele lui, Duron (Chris Brown) concurează în competiţiile locale de street dance ca membri ai echipei „Goon Squad”. În timpul bătăliilor sunt suişuri şi coborâşuri, dar într-un final echipa lor câştigă un premiu destul de consistent în bani, iar echipa pierzătoare se răzbună pe aceştia prinzându-i într-o ambuscadă după terminarea întrecerii. În bătaia care se porneşte, liderul acelei grupări îl copleşeşte cu lovituri pe DJ, făcându-l pe Duron să intervină şi să riposteze. În acel moment, atacatorul scoate un pistol şi îl împuşcă mortal pe Duron.

Arestat pentru agresiune, DJ este trimis de către mama lui să locuiască împreună cu mătuşa şi unchiul său, Jackie (Valerie Pettiford) şi Nate (Harry J. Lennix), în Atlanta, Georgia, acolo unde va merge la Universitatea Truth – o universitate specială pentru oamenii de culoare. Nate, lucrând la acea universitate, doreşte să-l înveţe pe DJ să fie mai responsabil şi îl pune să muncească în cadrul unui program de muncă şi studii. Aşteptând să se înscrie la cursuri, DJ vede o colegă, April Palmer (Meagan Good), de care este imediat atras. După aceea, merge în camera lui şi îşi cunoaşte noul coleg de cameră, Rich Brown (Ne-Yo).

Rich îl duce pe DJ la o competiţie de step ce are loc între frăţiile rivale Theta Nu Theta şi Mu Gamma Xi. Echipa Mu Gamma Xi, de şapte ori campioană naţională de step, domină cu uşurinţă spectacolul până când DJ o vede pe April şi trece prin linia lor dorind să ajungă la ea pentru a-i vorbi. Imediat se încing spiritele şi aproape că se porneşte o bătaie între „boboc” şi cei din Gamma, al cărui cel mai bun dansator, Grant (Darrin Henson) este iubitul lui April.

Urmăreşte online filmul Stomp the Yard 2007 (În ritm de step), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved