Ultimele filme :

The Kings of Summer 2013 online subtitrat

Urmăreşte online filmul The Kings of Summer 2013 (Regii Verii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


The Kings of Summer 2013 (Regii Verii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Joe Toy (Nick Robinson), un tânăr aflat la un pas de-a deveni adult, devine tot mai frustrat din cauza încercărilor tatălui său, Frank (Nick Offerman), de a-i controla viaţa. Dorind să devină liber o dată şi pentru totdeauna, el merge împreună cu prietenul lui cel mai bun, Patrick (Gabriel Basso), şi un copil ciudat pe nume Biaggio (Moisés Arias) într-un luminiş din pădure. El anunţă că vor construi o casă în copac, departe de responsabilităţi şi de părinţii lor. După ce termină acea căsuţă din copac, cei trei băieţi se văd stăpânii absoluţi ai propriilor destine, singuri în pădure.

Câteva săptămâni mai târziu, Patrick şi Joe sunt daţi dispăruţi şi apar la ştiri, pe mai multe canale TV. Conflictele sosesc între Patrick şi Joe atunci când Joe o invită pe fata faţă de care are o pasiune arzătoare, Kelly (Erin Moriarty), să vină să vadă ce au realizat în pădure. După o vreme, Kelly ajunge să-l placă pe Patrick (ţeapă, Joe!) şi cei doi încep o relaţie amoroasă. Când află acest lucru, Joe se ceartă cu ei şi o învinovăţeşte pe Kelly, numind-o târfă, iar apoi trece peste piciorul rupt al lui Patrick.

Porumbeii părăsesc acea casă nervoşi şi derutaţi, neînţelegând prea bine de ce a reacţionat astfel Joe. Lui Biaggio, care a devenit bun prieten cu Joe, i se cere să părăsească şi el casa din pădure, lăsându-l singur acolo pe Joe. O lună mai târziu, Joe încă locuieşte de unul singur în pădure. Kelly merge la Frank, foarte îngrijorat că nu ştie nimic despre fiul său de multă vreme, şi îi spune că-l poate conduce spre locul în care se află Joe. Ajunşi acolo, aceştia îl găsesc pe Joe într-o situaţie foarte complicată, care-i ameninţă viaţa.

Urmăreşte online filmul The Kings of Summer 2013 (Regii Verii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved