Ultimele filme :

Signs 2002 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Signs - Semne 2002, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Signs – Semne 2002, film online DVDRip, subtitrat în Română

Familia Hess locuieşte la o fermă din Doylestown, Bucks County, Pennsylvania. Graham Hess (Mel Gibson) este un fost preot a cărui soţie, Colleen, a murit într-un tragic accident în trafic produs de către Ray Reddy (M. Night Shyamalan). Nemaipracticându-şi meseria, Graham locuieşte împreună cu băiatul său astmatic, Morgan (RoryCulkin), fiica Bo (Abigail Breslin), care împrăştie pahare de apă prin toată casa susţinând că apa are un gust ciudat, şi fratele mai mic al său, Merrill (Joaquin Pheonix), un fost jucător de baseball la juniori care n-a mai făcut niciodată pasul spre liga mare.

Graham descoperă un cerc ciudat pe terenul său, zvonuri referitoare la comportament violent al animalelor se răspândesc prin tot oraşul, iar unul dintre câinii lui încearcă să-i atace pe Bo şi Morgan. El descopera apoi că ferma sa este urmărită şi se ia împreună cu Merrill după o siluetă înaltă şi întunecată ce fuge de pe acoperişul hambarului în lanurile de porumb unde se face nevăzută. Între timp, cercuri asemănătoare celor de pe terenul lui Graham încep să apară peste tot în lume. În acea seară, Graham merge la cercul respectiv şi aude un sunet ciudat. După ce observă un picior verde ieşind din lanul de porumb, Graham se sperie şi fuge în casă.

În acea noapte, Graham îi mărturiseşte lui Merrill că şi-a pierdut credinţa după ce soţia lui a murit. În dimineaţa următoare, Graham merge în vizită acasă la Ray Reddy şi îl descoperă sângerând. Ray îşi cere scuze pentru accident şi îi spune acestuia că pleacă la un lac din apropiere deoarece „lor nu le place apa”. Graham merge în bucătăria lui Ray şi găseşte acolo un extraterestru. Bulversat de acest lucru, Graham se întoarce acasă şi dezbate împreună cu familia lui dacă să rămână la fermă sau să se mute şi ei undeva în apropierea lacului, iar decizia este de-a se baricada în casă.

Urmăreşte online filmul Signs – Semne 2002, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved