Ultimele filme :

Blue Valentine 2010 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Blue Valentine 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Blue Valentine 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu timpul prezent şi apoi prezintă modul în care Cindy (Michelle Williams) şi Dean (Ryan Gosling) şi-au început relaţia. Dean este un tânăr student care a renunţat la liceu şi lucrează pentru o companie din New York. Cindy este o studentă la medicină ce locuieşte cu părinţii ei nefericiţi şi are grijă de bunica ei în Pennsylvania. Cindy şi Dean se întâlnesc întâmplător şi se grăbesc să se căsătorească după ce descoperă că Cindy este însărcinată, ambii fiind conştienţi că tatăl copilului este, cel mai probabil, fostul iubit al ei, Booby (Mike Vogel). Înainte de nuntă, Bobby, neştiind despre sarcina lui Cindy, îl găseşte şi îl atacă pe Dean la locul său de muncă.

Firul poveştii o ia pe repede înainte şi ajunge în momentul unui anumit weekend de peste 5 ani în care se pune problema să se despartă. La acest moment, ei locuiesc în zona rurală a Pennsylvaniei, Dean munceşte ca zugrav în timp ce ea este asistentă medicală. Chiar dacă Dean este mulţumit de viaţa pe care o duc împreună, Cindy nu prea este şi consideră că Dean bea puţin cam mult şi îi lipseşte ambiţia. În speranţa că va reuşi să-şi resusciteze relaţia, Dean aranjează să petreacă o noapte împreună la motel. În drum spre acel motel, ei se opresc la un magazin pentru a cumpăra alcool.

În interiorul acelui magazin, Cindy se întâlneşte cu Bobby şi discută pentru o scurtă perioadă, timp în care acesta o întreabă dacă şi-a înşelat vreodată soţul. Deranjată de întrebare, ea replică tăios că „nu” şi pleacă de acolo. Apoi, în maşină, Cindy îi mărturiseşte lui Dean că s-a întâlnit cu Bobby, iar Dean se înfurie. După aceea, dimineaţa devreme, Cindy este chemată la serviciu, iar când Dean se trezeşte şi n-o găseşte acolo se enervează că a plecat fără să-i spună şi se duce mort de beat la clinica unde lucrează ea şi creează un scandal monstru.

Urmăreşte online filmul Blue Valentine 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved