Ultimele filme :

The Maiden Heist 2009 online subtitrat

Urmăreşte online filmul The Maiden Heist 2009 (O lovitură îndrăzneaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


The Maiden Heist 2009 (O lovitură îndrăzneaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Roger (Christopher Walken) este paznic la un muzeu de artă care nu face mai nimic şi se uită timp îndelungat la pictura sa preferată, The Lonely Maiden, o femeie frumoasă a cărei privire este plină de tristeţe şi pare pierdută. Chiar dacă este căsătorit cu Rose (Marcia Gay Harden), el este obsedat de femeia din acea pictură. Rose doreşte ca Roger să se pensioneze pentru a se putea muta împreună în Florida. Într-o după amiază, Roger află că unele opere de artă, inclusiv The Lonely Maiden, vor fi mutate permanent într-un muzeu din Copenhaga, Danemarca.

Dându-şi seama că e posibil să nu mai vadă niciodată acea pictură, Roger devine disperat până ce îl întâlneşte pe Charles (Morgan Freeman), un alt paznic ce are o atracţie similară faţă de o altă pictură, de la un etaj superior în care apare o femeie cu mai multe pisici. Pentru a se completa „gaşca”, George (William H. Macy) are şi el o anumită obsesie faţă de o operă de artă, o sculptură nud a unui războinic grec; deseori, în timpul shimbului de noapte, se dezbracă şi se pozează gol lângă sculptura respectivă. Folosindu-se de avantajele turelor şi experienţa, George vine cu ideea de-a fura piesa favorită a fiecăruia şi să le înlocuiască cu replici.

Roger se oferă voluntar la etichetarea operelor de artă pentru a fi transportate, în timp ce George şi Charles caută ajutor pentru a face acele replici. Deoarece Charles este pictor, el reuşeşte cu uşurinţă să copieze pictura lui favorită la perfecţie, însă nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu The Lonely Maiden. În cele din urmă, ei angajează un artist stradal (Breckin Meyer) pentru a realiza această replică, ceea ce îl face pe Roger să fure banii pe care Rose dorea să-i folosească pentru a merge în vacanţă în Florida ca să-l plătească pe respectivul.

Urmăreşte online filmul The Maiden Heist 2009 (O lovitură îndrăzneaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved