Ultimele filme :

The Frighteners 1996 online subtitrat



The Frighteners 1996 (Un Om si trei fantome), film online DVDRip, subtitrat în Română

Realizat de celebrul regizor Peter Jackson (“Stapanul inelelor”), comedia il are in centrul actiunii pe psihologul Frank Bannister, interpretat de Michael J. Fox. Martor cu 5 ani in urma la moartea sotiei sale intr-un accident de masina, Bannister ramane traumatizat. Pentru ca poate sa vada si sa comunice cu fantomele, el locuieste impreuna cu 3 spirite (John Astin, Chi McBride, Jim Fyfe). Rolul acestora este de a speria locuitorii orasului Fairwater, astfel ajutandu-l pe Frank sa-si promoveze meseria de purificator de suflete omenesti, prin exorcizare.

In momentul in care in micul orasel incep sa se petreaca intamplari bizare, iar multi oameni isi pierd vietile in mod misterios, autoritatile incep sa se ingrijoreze. La inceput, motivul pare sa fie in toate cazurile, un atac de cord. Dar in scurt timp, Frank devine suspectul principal al politiei. Pentru a-si demonstra nevinovatia si pentru a afla adevaratul motiv al deceselor, Frank impreuna cu cele 3 fantome incearca elucidarea misterului crimelor. Fara sa-si dea seama, ei patrund intr-o lume in care nimic nu este conform cu realitatea si unde raul pare aproape de neinvins.

Urmăreşte online filmul The Frighteners 1996 (Un om si trei fantome), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.The-Frightener2

Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved