Ultimele filme :

Closed Circuit 2013 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Closed Circuit 2013 (Conspiraţia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Closed Circuit 2013 (Conspiraţia), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu o piaţă aglomerată din Londra (Borough market) ce este distrusă de o explozie puternică urmare a unui atac terorist. Farroukh Erdogan (Denis Moschitto) este reţinut drept principal suspect şi cel care a pus la cale tot acest atac în timp ce restul de doi complici sunt ucişi de poliţia care încerca să-i captureze. Avocaţii MartinRose (Eric Bana) şi Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall) sunt selectaţi de Biroul de Avocatură Britanic să-l apere pe Farroukh în instanţă după ce avocatul care trebuia să-l reprezinte iniţial a căzut de pe un acoperiş. Cei doi avocaţi au avut în trecut o aventură amoroasă secretă care a fost ulterior descoperită de soţia lui Martin şi a făcut ca el să fie îndepărtat de familie – inclusiv băiatul său.

Pentru că acest proces va inclunde anumite surse ultra secrete, el este împărţit în doua sectoare. Claudia îl va reprezenta pe terorist în timpul audierilor închise pentru a încerca să aprecieze care informaţii secrete sunt necesare pentru apărarea acestuia. Martin îl va reprezenta pe Farroukh în timpul procesului propriu-zis folosind informaţiile puse la dispoziţie de Claudia de la audierile închise. Cei doi avocaţi nu au voie să ia legătura unul cu celălalt. Claudia este urmărită de un agent MI5 pe nume Nazrul Sharma (Riz Ahmed), care are reguli foarte stricte în legătură cu accesarea informaţiilor secrete. Martin este ajutat de un prieten avocat pe nume Devlin (Ciarán Hinds).

Cazul devine rapid foarte ciudat pentru ambii avocaţi. Farroukh şi familia lui refuză să vorbească, susţinând simplu că este vinovat. Martin și Claudia observă unele semne cum că ar fi monitorizați pe ascuns. Investigațiile referitoare la trecutul lui Farroukh îl conduc pe Martin către niște descoperiri spectaculoase și foarte periculoase, în același timp, atât pentru Farroukh cât și pentru el și Claudia.

Urmăreşte online filmul Closed Circuit 2013 (Conspiraţia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1
CD 2

Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved