Ultimele filme :

Saving Santa 2013 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Saving Santa 2013 (Salvându-l pe Moş Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Saving Santa 2013 (Salvându-l pe Moş Crăciun), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Dorindu-şi foarte mult să fie un inventator, oportunistul şi excentricul elf Bernard D. Elf se face din nou de râs atunci când creaţia sa inovatoare de-a readuce la viaţă amintirile frumoase de Crăciun ale oamenilor eştuează în mod lamentabil. Cu toate acestea, i se iveşte ocazia perfectă de-a demonstra că abilităţile sale sunt valoroase pentruceilalti atunci cqnd Moş Crăciun este răpit de către maleficul Neville Baddington şi mama lui dominatoare, Vera, care şi-au fixat drept obiectiv descoperirea celui mai mare secret al lui Moş Crăciun: Cum reuşeşte să ducă daruri tuturor copiilor de pe glob într-o singură noapte.

Şi totuşi, Bernard cunoaşte acest secret al Moşului, folosind un dispozitiv de călătorie în timp pentru a se asigura că toţi copiii se trezesc în dimineaţa de Crăciun având cadourile sub bradul împodobit. Elf-ul hotărăşte să se folosească de acest lucru în avantajul său şi plănuieşte să călătorească în timp pentru a împiedica răpirea lui Moş Crăciun din prima fază, salvându-l astfel şi pe Moş Crăciun şi Crăciunul în general pentru întreaga lume.

Având un buget de aproximativ 7.5 milioane de dolari, această animaţie este regizată de Leon Joosen şi Aaron Seelman, iar scenariul a fost scris de Ricky Roxburgh după o poveste de Tony Nottage. Vocile sunt asigurate, printre alţii, de Martin Freeman (Hobbitul), Ashley Tisdale, Nicholas Guest, Newell Alexander, Noel Clarke (Star Trek: În întuneric), Joan Collins sau Tim Conway. Premiera a avut loc în data de 5 noiembrie, 2013.

Urmăreşte online filmul animat Saving Santa 2013 (Salvându-l pe Moş Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved