Ultimele filme :

Ironclad 2011 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Ironclad 2011 (Cavalerul de oţel), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Ironclad 2011 (Cavalerul de oţel), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu un prolog ce descrie cum baronii din Anglia, ajutaţi de Ordinul Templierilor, s-ar răzvrătit împotriva Regelui John (Ioan al Angliei, cunoscut şi drept Ioan Fără de Ţară) într-un război care a durat timp de trei ani şi s-a sfârşit cu Regele semnând Marea Cartă a Libertăților, un document care garantează drepturi egalepentru toţi englezii liberi şi reduce puterea monarhiei. La scurtă vreme după aceea, Regele îşi încalcă promisiunea şi începe o campanie sângeroasă de răzbunare împotriva baronilor care l-au umilit, conducând o armată de mercenari danezi şi îi promite liderului acestora că Papa îşi va ţine misionarii departe de Danemarca.

Stareţul Marcus, conducând trei Cavaleri Templieri care au jurat tăcere, se adăpostesc de o furtună la Castelul Darnay înainte de a-şi continua pelerinajul la Canterbury. Marcus discută cu Thomas Marshall, unul dintre cavaleri, şi îi promite acestuia că va aranja scoaterea sa din Ordinul Templier de îndată ce ajung în Canterbury. În dimineaţa următoare, Regele John soseşte împreună cu armata lui şi pune stăpânire pe castel. Acesta ordonă ca Darnay să fie spânzurat, iar lui Marcus i se taie limba atunci când încearcă să intervină. Marshall şi ceilalţi doi cavaleri se luptă cu danezii, iar acesta reuşeşte să fugă de la castel călare pe un cal, luându-l şi pe stareţ, în timp ce restul sunt măcelăriţi.

Stareţul moare până la urmă din cauza rănilor, la scurt timp după aceea, iar Marshall îşi încalcă jurământul şi promite că sacrificiul acestuia nu va fi în zadar. De îndată ce ajunge în Canterbury, Marshal se întâlneşte cu Arhiepiscopul Langton, autorul acelui document de mai devreme, şi Baronul William d’Aubigny, un fost soldat care acum se ocupă cu comerţul. Langton dezvăluie faptul că Papa s-a aliat cu Regele John şi că el însuşi va fi excomunicat deoarece a scris documentul în cauză.

Urmăreşte online filmul Ironclad 2011 (Cavalerul de oţel), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

13 ianuarie 2014 la 01:19

bun film recomand

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved