Ultimele filme :

The Condemned 2007 online subtitrat

Urmăreşte online filmul The Condemned 2007 (Condamnaţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


The Condemned 2007 (Condamnaţii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jack Conrad (Steve Austin) aşteaptă să-şi ispăsească pedeapsa cu moartea într-o închisoare coruptă din El Salvador şi este „cumpărat” de un producător TV bogat pentru a fi transportat pe o insulă pustie din Pacificul de Sud, împreună cu alţi nouă criminali condamnaţi cumpăraţi în mod similar din puşcăriile din toată lumea. Lor li se „oferă” oportunitatea de-a evita pedeapsa capitală şi să-şi recâştige libertatea luptându-se pe viaţă şi pe moarte într-un joc ilegal care va fi filmat şi transmis în direct pe Internet. Pe glezna fiecărui condamnat este pusă o bombă cu ceas setată să detoneze după 30 de ore.

Câştigătorului i se va scoate acea bombă şi i se va reda libertatea, împreună cu o gramadă de bani drept premiu pentru campion. Ian Breckel (Robert Mammone), cel care produce acest show, îşi doreşte să obţină o audienţă similară sau chiar mai mare decât cea obţinută de Super Bowl, de peste 40 de milioane de telespectatori. Pe măsură ce transmisiunea se desfăşoară, agenţii FBI îi descoperă adevărata identitate a lui Conrad (Jack Riley) datorită unui pont primit de la unul dintre foştii colegi de clasă ai lui. Conrad se descoperă a fi un fost agent Delta Force care a fost capturat în cadrul unei misiuni secrete neautorizate în El Salvador de-a bombarda o clădire deţinută de un lord al drogurilor.

Iubita lui Conrad, Sarah (Madeleine West), află şi ea despre această situaţie neplăcută şi urmăreşte acea emisiune la un bar local. Ewan McStarley (Vinnie Jones) şi Saiga (Masa Yamaguchi) fac echipă pentru a elimina concurenţa, în timp ce Yasantwa (Emelia Burns) îşi foloseşte viclenia pentru a-i păcăli şi ucide pe ceilalţi. Conrad este pe cont propriu şi, după ce vede locul de transmisie al acestiu spectacol macabru, încearcă să ajungă acolo pentru a o putea suna pe Sarah şi a-i oferi coordonatele locaţiei sale.

Urmăreşte online filmul The Condemned 2007 (Condamnaţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved