Ultimele filme :

Grave Encounters 2011 online subtitrat

Urmărește online filmul Grave Encounters 2011, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.


Grave Encounters 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Jerry Hartfield (Ben Wilkinson), producătorul celebrei emisiuni de investigaţii paranormale Grave Encounters. Jerry explică ideea de bază a emisiunii Grave Encounters şi prezintă gazda acesteia, Lance Preston (Sean Rogerson). Preston explică faptul că a început această emisiune TV deoarece a locuit într-o casă bântuită atunci când era mic, iar acum călătoreşte prin întreaga lume pentru a găsi dovezi paranormale. Hartfield spune că Grave Encounters a fost anulat după doar 5 episoade atunci când filmările celui de-al 6-lea au dispărut în mod misterios. Acestea au fost recuperate în 2010 şi aduse înapoi la Hartfield.

Preston şi echipa lui investighează spitalul abandonat Collingwood Psychiatric. Timp de mai bine de 68 de ani, până ce a fost închis în 1963, în acest spital se estimează că au fost trataţi aproximativ 80.000 de pacienţi. După ce a fost închis, s-au raportat o mulţime de activităţi paranormale pe acolo. Îngrijitorul spitalului îi lasă pe aceştia să intre în clădire prin nişte uşi care au inscripţionate deasupra cuvintele „Death Awaits” (Moartea Aşteaptă). Acesta le face un tur al spitalului, tur ce conţine şi o baie în care s-a sinucis o femeie în urmă cu mult timp.

Mai târziu în acea noapte, echipa Grave Encounters îşi instalează echipamentele şi încep o supraveghere nocturnă încuiaţi în spital. Despărţindu-se pentru a investiga, grupul lui Lance nu reuşeşte să o contacteze pe femeia care s-a sinucis în baie. Echipamentele lor nu scot în evidenţă nimic deosebit, cu excepţia unei singure camere de la etajul patru care arată o fereastră încuiată deschizându-se singură, dar ei nu observă acest lucru. Apoi, aceştia ratează alte evenimente paranormale care se petrec în jurul lor doar din cauza neatenţiei. În cele din urmă, cameramanul T.C Gibson (Merwin Mondesir) observă ceva neobişnuit şi arată filmarea celorlalţi, care încearcă apoi să ia legătura cu spiritul.

Urmărește online filmul Grave Encounters 2011, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved