Ultimele filme :

Into the Wild 2007 online subtitrat

Urmărește online filmul Into the Wild 2007 (În sălbăticie), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.
Into the Wild 2007 (În sălbăticie), film online DVDRip, subtitrat în Română
În mai 1992, Christopher McCandless (Emile Hirsch) soseşte într-o zonă izolată aflată undeva în nord faţă de Denali National Park and Preserve din Alaska şi îşi stabileşte tabăra într-un autobuz abandonat (Autobuzul Magic). La început, el este mulţumit de această izolare şi frumuseţea naturii care-l înconjoară. Vânează animalesălbatice, citeşte cărţi şi îşi ţine un jurnal în care notează toate gândurile sale, pregătindu-se de o viaţă nouă în sălbăticie. Doi ani mai devreme, în mai ’92, McCandless a absolvit cu note mari Universitatea Emory din Atlanta, Georgia. La scurt timp după aceea, el hotărăşte să renunţe la stilul de viaţă convenţional şi îşi distruge toate cardurile de credit şi alte documente de identitate.
Îşi donează aproape toate economiile unei organizaţii pe nume Oxfam şi porneşte într-un tur de-a lungul ţării în maşina sa pentru a experimenta viaţa în singurătate. Cu toate acestea, el nu-şi anunţă părinţii, Walt (William Hurt) şi Billie McCandless (Marcia Gay Harden) şi nici sora, Carine (Jena Malone), despre ce are de gând să facă sau unde merge, refuzând să ţină legătura cu ei în tot acest timp, astfel că aceştia devin tot mai neliniştiţi în ceea ce-l priveşte şi chiar ajung la disperare deoarece nu ştiu nimic de el.
La Lacul Mead, Arizona, maşina lui McCandless este prinsă într-o inundaţie, ceea ce-l face pe acesta să o abandoneze şi îşi continuă drumul pe jos. Îşi arde banii care i-au mai rămas şi îşi ia un nou nume: „Alexander Supertramp.” În Nordul Californiei, el dă peste un cuplu de hipioţi pe nume Jan Burres (Catherine Keener) şi Rainey (Brian H. Dierker) şi îi ajută să se reapropie unul de celălalt, deoarece relaţia lor nu mai era cea mai bună posibilă.
Urmărește online filmul Into the Wild 2007 (În sălbăticie), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.
CD 1
CD 2
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved