Ultimele filme :

The Island 2005 online subtitrat

Urmărește online filmul The Island - Insula 2005, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.
The Island – Insula 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română
ATENȚIE! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În anul 2019, Lincoln Six Echo (Ewan McGregor) şi Jordan Two Delta (Scarlett Johansson) locuiesc într-un combinat alături de alte persoane. Comunitatea lor este guvernată de un set de reguli foarte strict. Rezidenţii cred că lumea de afară a devenit multprea contaminată pentru ca oamenii să trăiască acolo, exceptând o singură insulă. În fiecare săptămână are loc o loterie, iar câştigătorul acesteia poate pleca de acolo şi se poate duce să locuiască pe acea insulă. Lincoln începe să aibă vise ce includ amintiri despre care el știe că acestea nu provin din experiențele trăite de el, ci aparțin altcuiva.
Dr. Merrick (Sean Bean), un om de știință care conduce acel combinat, este îngrijorat și plasează anumite sonde în corpul lui Lincoln pentru a-i monitoriza activitatea cerebrală și a înregistra ceea ce vede el. În timp ce merge în secret la o centrală de energie din subsolul une lucrează prietenul său, tehnicianul James McCord, Lincoln descoperă o molie și începe să-și pună întrebări în legătură cu presupusa poluare a lumii de afară și îi intră în cap ideea că totul este doar o minciună bine pusă la punct. Lincoln urmărește acea molie către o altă secțiune și descoperă că „loteria” este, în realitate, o modalitate de-a elimina cetățenii de acolo, iar „câștigătorii” sunt folosiți ca donatori de organe, mame surogat, sau alte scopuri obscure.
Merrick află că Lincoln a descoperit adevărul, ceea ce îl obligă pe Lincoln să fugă. Între timp, Jordan este aleasă pentru a merge „pe insulă”. Lincoln merge la Jordan și reușesc să fugă împreună din acel combinat, ajungând într-un deșert din Arizona acolo unde îi explică și ei despre ce este vorba și care este adevărata lor menire.
Urmărește online filmul The Island – Insula 2005, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.
CD 1
CD 2
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved