Ultimele filme :

Stalingrad 2013 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Stalingrad 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Stalingrad 2013, film online subtitrat în Română

Scenariul este bazat pe o poveste de dragoste dramatică în contextul unei mari bătălii. Acţiunea se desfăşoară în anul 1942 atunci când trupele germane au ocupat ţărmul râului Volga. Eşuând în încercare de-a traversa Volga şi a lansa o contraofensivă împotriva armatei germane, trupele sovietice au fost obligate să se retragă. Cu toate acestea, câţiva soldaţi au reuşit să ajungă la ţărmul ocupat de forţele inamice. Eu au rămas ascunşi într-o casă de pe coastă şi au cunoscut o fată. Germanii i-au ocupat casa, iar ea n-a mai avut suficient timp pentru a pleca din această zonă de conflict.

În ciuda contextului celei mai sângeroase bătălii din istoria omenirii se dezvoltă o poveste de dragoste arzătoare şi, din acel moment, soldaţii trebuiau să protejeze această fată cu orice preţ şi prin orice mijloace posibile. În mijlocul filmărilor, scenariul a suferit modificări importante din partea regizorului şi scenaristului Sergey Snezhkin, inclusiv dialoguri şi scene din poveste. Prima parte a filmărilor a avut loc în toamna lui 2011 şi a durat 17 zile. Apoi, restul filmărilor s-au desfăşurat de la sfârşitul lui mai 2012 şi până în iulie, acelaşi an.

Sinopsis: Un detaşament de recunoaştere sovietic aflat sub comanda lui Gromov (Pyotr Fyodorov) este trimis să pregătească drumul pentru sosirea unor trupe mult mai numeroase care să debarce de cealaltă parte a râului Volga şi să ajungă în sectorul lor din oraş. Grupul ocupă o clădire care adăposteşte şi o serie de civili şi curând se văd nevoiţi să lupte împotriva trupelor germane care încearcă să recupereze acea clădire. Peter Kann (Thomas Kretschmann), ofiţerul care conduce trupele germane, se îndrăgosteşte de una dintre femeile sovietice din clădire pe nume Masha (Yanina Studilina) și ajunge într-o situație ingrată…

Urmăreşte online filmul Stalingrad 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved