Ultimele filme :

Idiocracy 2006 online subtitrat

Urmăreşte online filmul Idiocracy 2006 (Supremaţia nătângilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Idiocracy 2006 (Supremaţia nătângilor), film online DVDRip, subtitrat în Română


Bibliotecarul Armatei Statelor Unite, Caporalul Joe Bauers (Luke Wilson), şi o prostituată pe nume Rita (Maya Rudolph), sunt selectaţi pentru un experiment care ar trebui să dureze timp de un an. Joe este mediu în toate privinţele, de aici şi selectarea sa, iar peştele Ritei, „Upgrayedd”, a fost mituit pentru a-i permite acesteia să iaparte la experiment. Experimentul este dat uitării atunci când un ofiţer responsabil este arestat pentru începerea unei afaceri de prostituţie. 500 de ani mai târziu, când IQ-ul mediu a scăzut dramatic, capsulele criogenice ale lui Joe şi Rita sunt deschide întâmplător, iar ei reintră într-o societate total necunoscută lor.


Capsula lui Joe se izbeşte de zidul apartamentului lui Frito Pendejo (Dax Shepard), care-l alungă pentru că l-a întrerupt din urmărirea emisiunii sale favorite, „Ow! My Balls!”, emisiune în care personajul principal este lovit în mod repetat în testicule. Joe, crezând că toate aceste împrejurimi pe care nu le cunoaşte sunt cauzate de o „mahmureală” de după acel experiment, se duce la un spital fără să-şi dea seama de cât de mult timp a trecut de când a intrat în acea capsulă. Fostul Washington, D.C. nu mai arată deloc aşa cum îl ştim noi, pierzându-şi cea mai mare parte din infrastructură, iar oamenii locuiesc în colibe din plastic denumite „domistile”.


Populaţia umană a devenit incredibil de proastă, vorbeşte o Engleză degenerată şi sunt profund anti-intelectuali. Cel mai bun film se numeşte „Ass” şi constă în 90 de minute în care sunt prezentate fese umane cu sunete de flatulenţe – acest film a câştigat 8 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun scenariu. Joe este arestat pentru că n-are tatuat un cod de bare pentru a plăti spitalizarea şi atunci realizează anul în care se află şi starea societăţii actuale. Rita se întoarce la vechea ei profesie şi realizează că într-o lume plină de cretini, meseria ei este mult mai uşoară.


Urmăreşte online filmul Idiocracy 2006 (Supremaţia nătângilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri :
Copyright © 2013. Filme Gratis, Filme Online Gratis, Filme 2013 Subtitrate - All Rights Reserved